Det är vi som är Sajtbolaget

Vi är har kontor i Falkenberg och Varberg, men våra kunder är utspridda över hela landet. Hos oss är dörren öppen och kaffet på mellan åtta och fyra. Vill du besöka oss så är du välkomen till i det blå huset på Igeldammsvägen 6 i Falkenberg. Vi hjälper dig med bland annat

webbyrå falkenberg

Krille och Ola

Det är vi som arbetar med att tillverka hemsidor.

Vårt mål är alltid att hitta den bästa och smidigaste lösningen på dina önskemål. 

Viktigt för oss är att alla våra sidor fungerar bra på så väl dator, mobiltelefon och surfplatta. Vi håller våra tidsplaner och din budget och leder ditt webprojekt från början till mål. 

Krille bor i Varberg och utgår därifrån varje dag, vilket gör att han ansvarar mestadels för de kunder vi har där. Krille har varit med sedan starten 1998. Han älskar Start Wars, sklna riff och Snö.

Ola bor i Falkenberg och började på företaget 2005. Ola är Fotograf i grunden och har flera års erfarenhet av att jobba med reklam i alla dess former. Ola gillar Segelbåtar och Belgiska öl

 

Pelle

Pelle sitter i Falkenberg och håller i ekonomi och redovisning. Han gör allt det viktiga (tråkiga) arbetet i bakgrunden och är den du kontaktar om du har frågor om avtal och fakturor.

Ola och Pelle

Ola har jobbat på Sajtbolaget sedan 2009 och arbetar med marknadsföring och tryck. Mestadelen av tiden arbetar han med Lithusgruppens tryckeri  – Skivfabriken.

Pelle håller i ekonomi och redovisning. Han gör allt det viktiga arbetet i bakgrunden och är den du kontaktar om du har frågor om avtal och fakturor

Historia

1998 på Gamla mejeriet i Fagered så startade barndomskamraterna Kristian Hellström och Tomas Lundin företaget Ullareds Data, som blev startskottet på vad som 10 år senare skulle bli Lithusgruppen. På denna tiden hade ingen hört talas om varken Google, Facebook eller ens bredband. 

Första lokalen hade tidigare tillhört Fagereds Lantmän och hyran låg på 900:- / månad.

Från början var inriktningen att sälja och reparera datorer, men ganska snabbt så styrdes verksamheten in på webb och internettjänster.

1999 så bildades webbyrån Cashier www och mediaservice AB och Ullareds Data fick fortsätta som en renodlad datafirma med försäljning och reparationer av datorer. 

Ullareds Data såldes  senare till Falkenbergsföretaget Dataktiv 2009.

Namnet Cashier kom ifrån att vi från början utvecklade e-handelssystem som hette just Cashier. Det visade sig dock att namnet både var svårt att uttala, stava och framför allt komma ihåg för våra kunder.

2006 så ändrade Cashier AB namn till Lithusgruppen AB.

Litus betyder kust på latin och med ett ”h” i stavningen så blev det  förkortning av ”litet IT-hus”. Från början döptes företagen i Lithusgruppen till: Lithus Data, Lithus Media och Lithus Webbyrå

Lithusgruppen äger idag företagen Skivfabriken och Sajtbolaget.

Sedan starten 1998 så har vi producerat över 1000 webbproduktioner och många av dagens kunder gjorde sin allra första hemsida hos oss i slutet av 90 talet.