Ta en titt på hemsidor vi gjort

Under åren så har vi jobbat med kunder från många olika områden och branscher. Vi har skapat hemsidor till så väl lokala båtklubbar till rikstäckande koncerner. Mestadelen av våra kunder har vi dock i vårt närområde som Falkenberg och Varberg.

På denna sida kan du få en inblick vad vi publicerat från Sajtbolaget senaste året.

Vill du själv få hjälp med att ta fram en ny hemsida så ser vi fram emot att få se just ditt företag på denna sida inom kort.  

 

True Temperament

True Temperament är en revolutionerande teknologi inom gitarrvärlden som omdefinierar sättet strängar intoneras på. Utvecklat av den svenska musikern och uppfinnaren Anders Thidell, True Temperament erbjuder ett innovativt grepp om halsen som omformar de traditionella bandens raka linje till en kurva som följer strängarnas naturliga svängningar.

Fabriken ligger i Trollhättan med kunder över hela världen. 

Se deras hemsida på truetemperament.com

NABO

NABO ligger i Falkenbergs inland och grundades 2011, då de lanseradesin allra första upplaga av Teadventskalendern. Teadventskalendern var startskottet för deras företagsamhet och sedan starten har de släppt fler produkter under eget varumärke, bland annat Kaffeadventskalendern och Goklad. De har beskrivit att de älskar att arbeta med sådant som är snyggt, gott och sköj. På nabostore.se säljer de sina egna produkter, uppblandat med annat som de tycker är just snyggt, gott och sköj.

Vi har arbetat med Sajtbolaget för att bygga om i vår webbshop. De har hjälpt oss med både funktioner, integrationer och layout. Vi är så nöjda med både service och kompetens, dessutom alltid levererat med en go dos positivism!

Besök Nabos webshop och handla något fint till dig eller en vän: nabostore.se 

BestDrive

BestDrive är en premiumkedja som värdesätter kvalitet, service och professionalitet och i slutändan en nöjd kund. BestDrive är en däckkedja och dotterbolag till Continental Däck Sverige AB. De har sitt huvudkontor i Göteborg och däckverkstäder utspridda på ett 40 tal orter runt om i Sverige. 

Sajtbolaget har tillverkat BestDrive Sveriges hemsida samt gör alla hemsidor till varje lokal BestDrive verkstad.

Se mer på: www.bestdrive.se

Ink and Lise

Ink & Lise i Varberg säljer produkter och workshops med temat lettering.
Företaget säljer produkter till hela världen så sidan är på två språk och hanterar tre valutor.

Ink & Lise arrangerar lettering workshop över hela världen och arbetar med reklambyråer och marknadsavdelningar för att ta fram handritade logotyper och förpackningsdesign.

Ink & Lise levererar också handritade inbjudningar och kort till bröllop och fest.

För att underlätta det administrativa synkas alla ordrar och betalningar med Visma E-ekonomi.

Besök hemsidan på www.inkandlise.com

Mantum i Varberg

I Varberg ligger Mantum som är ett företag som ständigt söker nya lösningar för att förenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Allt levererat med ett starkt personligt engagemang och stor entreprenörsanda. Ett nära och öppet samarbete skapar förutsättningar för nya idéer och lösningar som skapar effektivitet och värde för dig och din verksamhet.

Idag är de ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta.

Sajtbolaget har tillverkat deras hemsida mantum.se samt ett antal mindre webbprojekt för kommunikation med deras samarbetspartners

Rörbäck

En bit utanför Varberg ligger Rörbäsck. Med Rörbäck ville ägarna skapa något som de själva saknat när de rest. Ett unikt ställe att hyra för att hänga med vänner och familj, ett arkitektritat hus med omsorg i varje detalj. Sajtbolaget har tagit fram en hemsida i wordpress till Rörbäck.

” Jag vände mig till Sajtbolaget efter en väns rekommendation och är så himla glad för det! All kommunikation har funkat perfekt och med stort tålamod har han skapat precis det vi efterfrågade.”

Se deras fina hemsida på: rorback.com

Josefine Aiff

Josefine Aiff är wn kreativ inredningsstudio med passion att skapa unika miljöer.

Vi gjorde en ny design till deras hemsida med stort fokus på deras referensobjekt. Se deras fina kundcase på: josefineaiff.com

Rörbäck

En bit utanför Varberg ligger Rörbäsck. Med Rörbäck ville ägarna skapa något som de själva saknat när de rest. Ett unikt ställe att hyra för att hänga med vänner och familj, ett arkitektritat hus med omsorg i varje detalj. Sajtbolaget har tagit fram en hemsida i wordpress till Rörbäck.

” Jag vände mig till Sajtbolaget efter en väns rekommendation och är så himla glad för det! All kommunikation har funkat perfekt och med stort tålamod har han skapat precis det vi efterfrågade.”

Se deras fina hemsida på: rorback.com

Arena Varberg

Hösten 2018 fick vi glädjen att göra om Arena Varbergs hemsida.

Arena Varberg som precis hade bytt namn från Varberg event, behövde en ny sida med den nya grafiska profilen.

Vi tog fram en hemsida som de själva administrerar i WordPress.

Se resultatet på www.arenavarberg.se

Autosock

AutoSock är en snöstrumpa som träs över däcken och ger maximal friktion på snö.
Glöm trassel med snökedjor av stål. Trä på AutoSock på däcken så är du på väg igen, inom två minuter!

Sajtbolaget fick i uppdrag att leverera en webshopslösning med tydlig navigering åt AutoSocks kunder. Kunden väljer däckdimension, tum på däcket samt däckprofil. Efter det slussas denne vidare till rätt slutprodukt.

Besök AutoSock här

Getteröns Camping

Några kilometer från Varbergs stadskärna finner du Getteröns camping. Vägen hit slingrar sig förbi naturreservatet, småbåtshamnen och flygfältet för att sedan mynna ut i det lilla samhället.

Till Getteröns Camping har vi skapat en hemsida där de lägger upp information om vad som hände rpå campingen och i närområdet. Det finns möjlighet att boka sin plats online på hemsidan.

Se deras webbplats på getteronscamping.se

 

Falkenbergs Netto

Falkenbergs Netto är ett  klädföretag i Heberg, söder om Falkenberg, med e-handel och butiksförsäljning.

De har ett stort sortiment av barn-, dam- och herrkläder och skor samt en avdelning med yrkeskläder. I deras lokaler finner ni även vårt välbesökta café.

Vi har hjälpt Falkenbergs netto med deras hemsida och e-handel.

Besök deras webshop på falkenbergsnetto.se

Tönnersjö Plantskola

Två mil utanför Halmstad ligger Tönnersjö Plantskola som är Sveriges största alléträdsproducent. På deras hemsida finns mängder med träd dokumenterade i deras stora databas Träd A – Z

Vi har skapat en trevlig hemsida i WordPress med funktioner så att de själva kan uppdatera sin katalog över alléträd.

Se hemsidan på www.tonnersjo.se 

Markteknik i Varberg

Markteknik Sverige AB är ett entreprenadföretag i Varberg

Bland deras kunder märks förutom storföretag även kommuner, kommunala bolag, energibolag, bygg- och entreprenadföretag, bostadsföretag och bostadsföreningar, men även privata kunder som värdesätter vårt sätt att utföra arbetet.

Sajtbolaget har skapat en ny hemsida till Markteknik i Varberg och vi som webbyrå har tillsammans med deras marknadspersonal tagit fram ett nytt grafiskt koncept till deras hemsida

Se deras nya hemsida på : markteknik.se 

Himlekonsult

Himle Konsult AB arbetar med projektering, support och besiktningar av solcellsanläggningar. De som arbetar här har flera års erfarenhet av sol och har genom årens gång förvärvat kunskaper och erfarenheter som ger oss en expertis inom de tjänster vi erbjuder.

Sajtbolaget i Varberg har fick uppdrag 2022 att ta fram ny logotyp och hemsida till Himle Konsult AB.

Se deras hemsida här: himlekonsult.se

Deilig Media - Varberg

Tillsammans har dessa kreativa tjejer 15 års erfarenhet bakom ett gäng olika kameror. Deilig Media är en fotobyrå placerad mitt i hjärtat av bästkusten – i Varberg, men har hela världen som arbetsplats. Vi levererar träffsäkra produkt-, event- och porträttfoton till trycksaker och hemsidor 

Se deras hemsida på: deiligmedia.se