WORDPRESS

– Uppdateringsverktyg med oändliga möjligheter

Wordpress är ett av de mer kända verktygen för att tillverka och underhålla en hemsida.

Från början var verktyget avsett till att blogga med men har utvecklats till att bli ett kompetent verktyg. Det är relativt lätt att komma igång med en WordPressida men inlärningströskeln är högre än för Pussel.

 

En av WordPress stora styrka är mängden av tillägg som kan adderas till hemsidan. På både gott och ont finns tusentals att välja mellan så det är svårt att hitta rätt. En del av tilläggen är gratis medan en del kostar pengar. Gratisversionerna är ofta begränsade och man har inte tillgång till samma mängd funktioner som en fullversion av tilläggen har.

 

Det finns även en mängd sk. Teman som kan appliceras på hemsidan. Enkelt förklarat är Tema ett enkelt sätt att ändra på sidans utseende med färger, bilddisponering, teckensnitt m.m.

Har ni en befintlig WordPressida på en annan server än vår kan vi hjälpa er att flytta den till oss och samtidigt ta del av vår support. Eftersom det finns ett så stort antal tillägg och teman har vi ingen möjlighet att ge support till allt men på sidor vi själva tillverkar kan vi lämna lika god support som til de sidor som är tillverkade i Pussel.

Kontakta oss

0346-872 00

info@sajtbolaget.se

Vi finns på:

Igeldammsvägen 6
31 35 Falkenberg