Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver du en ny hemsida, eller har du redan en hemsida som du vill ska synas eller uppdateras?

Hos oss kan du få hjälp med att bygga upp en helt ny hemsida eller webbutik, men också hjälp med att få en befintlig hemsida att synas bättre på Google. Vi kan också hjälpa dig med att skapa en sida på sociala medier så som Facebook och Instagram.

Vi är specialister på att arbeta i WordPress miljö, vilket gör att alla våra hemsidor och webshoppar som vi tillverkar kan du enkelt sköta själv och uppdatera.

När det gäller design utgår vi alltid från dina önskemål och tar fram en skräddarsydd layout som stämmer överens med din grafiska profil och ger rätt känsla för ditt företag.

Tillverka en ny hemsida

Vi älskar att vara med från starten och ta fram en riktigt bra hemsida som ska hjälpa dig att tjäna, tid, pengar eller sprida ett budskap. Vi har erfarenhet av hundratals webbprojekt. Alla med olika önskemål och målsättning.

Vi bygger alla våra hemsidor från grunden och anpassar oss helt efter dina behov, tankar och idéer. Vi är med som bollplank och projektleder från början till slut.

Vi är vana att arbeta med externa leverantörer så som fotografer, copywriters, designer och projektleder arbetet från början till slut.

I alla hemsidesprojekt. Stora som små, så sätter vi stort värde i att hålla tidsplaner och budget. Vill du se lite exempel på hemsidor vi skapat så titta gärna under hemsidesreferenser.

Uppdatering av befintlig hemsida

Har du en befintlig hemsida som hängt med ett tag. Eller helt enkelt ingen person internt som har möjlighet att uppdatera eller underhålla er webplats.

Vi sköter många företags hemsidor och ansvarar då för uppdatering och publicering av nytt material. Vi har lätt för att arbeta i olika system och plattformar och anpassar oss efter de behov ni har just för tillfället.

Vi kan oftast med enkla medel fräscha upp och modernisera en befintlig hemsida och få den att skina igen.  Många sidor behöver uppdateras för att vara anpassade till mobiltelefoner. Vi hjälper dig med en analys av din befintliga sida och tar fram kostnad och tidsplan över vad som ska åtgärdas.

Sökoptimering av hemsida - SEO

Lägg till din rubriktext här

När en hemsida är klar så börjar det roliga arbetet med att få den att synas och besökas. Idag är det en utmaning att nå ut i det stora brus av information som idag finns på Internet och vi har metoder för att lyckas få dina kunder att hitta till just din hemsida.

Vi hjälper dig som redan har en hemsida som du är helt nöjd med, men vill synas bättre på Google och få mer trafik till din sida.

Sökoptimering handlar mycket om vad och hur man preseterar sin information. Vi kan analysera din hemsida och ge förslag på åtgärder som ger resultat och som kommer generera fler besökare, kunder och inkomster

Är du nyfiken på hur din sida presterar på Google, så pröva Google search console.

På denna sida så finns en guide hur du kan jobba med Google Sercha Console för att analysera dina sökord.

E-handel

Är du nyfiken på att börja sälja dina produkter på Internet? I dag så är det enkelt att snabbt få i gång en e-butik och fylla med produkter.

Vi bygger webshoppar för allt idrån en produkt till flera tusen produkter och varianter. 

Den teknikplattform vi använder heter WooCommerce och denna plattform är mycket enkel för er själva att administrera efter att er webshop är klar och publicerad. Alla som anlitar oss till att ta fram en e-butik får en utbildning i hur man arbetar med webshopen och administrerar och hanterar ordrar och produkter.

När du anlitar Sajtbolaget så håller vi i allt som rör projektet. Vi tar hand om ansökningar till Klarna så att du kan ha en bra betallösning på hemsidan och även koppla ihop din e-butik med ditt befintliga adminstrationsprogram så som Visma, Fortnox mm.

Vi gör sökoptimering och kopplar ditt sortiment till din Facebook eller Instagram.

 

Internetannonsering

I dag finns många plattformar där man kan betala för att synas med sin hemsida.

Vanligast är Google, Instagram och Facebook.

Internetannonsering är en kostnadseffektiv metod som är lätta att budgetera och följa upp. Genom åren har vi sett att även en liten budget på några hundra kronor i månaden kan ge mycket bra resultat i form av besök och köp på en hemsida.

Är du nyfiken hur det fungerar och du vill veta mera så kontakta oss.

 

Sociala medier

Vill du skaffa en sida på Facebook till ditt företag eller kunna posta bilder på dina produkter på Instagram.

Vi kan skapa ditt företagskonto och utbilda dig i hur du arbetar med sociala medier på ett framgångsrikt sätt.

Vad många missar är att om du har en e-butik så kan du koppla ditt sortiment så att det visas automatiskt på Instagram och Facebook, och du kan tagga dina produkter direkt från dina inlägg.

Vi hjälpt många kunder att få trafik till sina hemsidor från Socialamedier och är du intresserad att höra mer, så kontakta oss för ett anspråkslöst möte.

Mobilanpassning av hemsida

Idag besöks de flesta hemsidor av en mobiltelefon eller surfplatta.

Trotts detta är faktiskt de flesta hemsidor anpassade för att upplevas på en datorskärm.

Har du en hemsida som inte ser bra ut på en mobiltelefon så går du misste om mycket besök till din hemsida.

Även Google har börjar att ranka sidor som inte är anpassade för en mobiltelefon lägre än de som är anpassade.

Är du osäker på om din hemsida är anpassad för mobil och surfplatta så kontakta oss så kan vi snabbt titta på din hemsida och se om den är mobilanpassad eller behöver justeras.