Webbyrå i Varberg

Sajtbolaget hjälper dig då du vill ta fram en ny hemsida till ditt företag. Vi är flera på Sajtbolaget som bor och utgår från Varberg varje dag och vi skulle tycka det vore kul att får besöka just ditt företag. Behöver du en ny hemsida, eller har du redan en hemsida som du vill ska synas eller uppdateras?

Hos oss kan du få hjälp med att bygga upp en helt ny hemsida eller webbutik, men också hjälp med att få en befintlig hemsida att synas bättre på Google. Vi kan också hjälpa dig med att skapa en sida på sociala medier så som Facebook och Instagram.

Vi är specialister på att arbeta i WordPress miljö, vilket gör att alla våra hemsidor och webshoppar som vi tillverkar kan du enkelt sköta själv och uppdatera.

När det gäller design utgår vi alltid från dina önskemål och tar fram en skräddarsydd layout som stämmer överens med din grafiska profil och ger rätt känsla för ditt företag.

Krille och Ola

Det är vi som arbetar med att tillverka hemsidor i Varberg.

Vi tycker om utmaningar och att hitta den bästa lösningen för just dina behov och önskemål.

Alla våra projekt är anpassade för att ge den bästa upplevelsen på så väl mobiltelefon, surfplatta och dator. 

Krille  utgår från Varberg varje dag och ansvarar för dessa kunder

Ola bor i Falkenberg och började på företaget 2005. Ola är Fotograf i grunden och har flera års erfarenhet av att jobba med reklam i alla dess former. Ola gillar Segelbåtar och Belgiska ö

 

Hjälp med att uppdatera hemsida i Varberg

Vi ansvarar för innehållet på många företagshemsidor i Varberg. Vi sköter uppdatering och publicering av nytt material. Vi agerar som bollblank när nytt innehåll ska tas fram och ser till att hemsidan är säker och sökoptimerad.

Du kan vända dig till oss även om du har haft en annan webbyrå i Varberg som byggt din hemsida. Vi har lätt för att arbeta i olika system och plattformar och anpassar oss efter de behov ni har just för tillfället.

Har du en liten budget men vill ändå förnya din hemsida. Vi kan med enkla medel alltid fräscha upp och modernisera en befintlig websida och få den att skina igen.  Upplever du att er webplats inte ser bra ut på mobiltelefon så hjälper vi dig med en analys av din befintliga sida och tar fram kostnad och tidsplan över vad som ska åtgärdas så den fungerar lika bra på mobiltelefon som surfplatta..

Leverantör av hemsidor i Varberg

I alla hemsidesprojekt. Stora som små, så sätter vi stort värde i att hålla tidsplaner och budget. 

Det bästa vi vet är att få vara med redan på idéstadiet när en ny hemsida ska tas fram. 

Det är inga problem att få hjälp av oss även om du har haft en annan leverantör av hemsida. Vi arbetar och s’tter oss in  i olika system och plattformar och hittar en lösning för er hemsida

Viktigast för oss är att du som kund får en hemsida som kan hjälpa dig och ditt företag. Det kan handla om att tjäna tid, öka sin försäljning eller stärka sitt varumärke. Därför är det viktigt att vi har en tät och bra dialog så att du får just det som du önskar.

Vi bygger alla våra hemsidor från grunden och anpassar oss helt efter dina behov, tankar och idéer. Vi är med som bollplank och projektleder från början till slut.

Vi är vana att arbeta med externa leverantörer så som fotografer, copywriters, designer och projektleder arbetet från början till slut.

Vill du se lite exempel på hemsidor vi levererat till företag i Varberg så klicka in på hemsidesreferenser.

Sökoptimering av hemsida - SEO

Yes! Hemsidan är klar och nu börjar det roliga arbetet med att få personer att upptäcka den. I dagens samhälle är det en utmaning att nå ut i det stora digitala brus av information på Internet, Instagram och Facebook. Vi har moderna arbetsmetoder för att lyckas få dina kunder att hitta till just din hemsida.

Vi hjälper dig som redan har en hemsida som du är helt nöjd med, men vill synas bättre på Google och få mer trafik till din sida.

Sökoptimering idag handlar mycket om hur och var man presenterar sin information. Vi kan tillsammans med dig gå igenom din hemsida och ge förslag på åtgärder som ger resultat och som kommer skapa mer trafik fler besökare, kunder och inkomst på din webplats.

 

E-handel och webshop leverantör i Varberg

Har du företag i Varberg och är nyfiken på e-handel eller att bygga en webshop. Då kan du kontakta Krille, som är vår representant i Varberg och är expert på att bygga webbshopper i wordpress verktyg Woo Commerce. Förr så var det en dyr och invecklad process att skapa en webshop, men så är det lyckligtvis inte längre.

För 10 år sedan så kostade det ca  30 000:- bara att bygga en modul för att kunna erbjuda kortbetalning på nätet. I dag så använder de flesta Klarnas teknik som är helt kostnadsfri.

Vi bygger webshoppar för allt idrån en produkt till flera tusen produkter och varianter. 

Den teknikplattform vi använder heter WooCommerce och denna plattform är mycket enkel för er själva att administrera och få fram statistik i från. Woo Commerce erbjuder mängder med kopplingar till allt i från adminstrationsprogram som Fortnox eller  Visma

Alla som anlitar oss till att ta fram en e-butik får en utbildning i hur man arbetar med webshopen och administrerar och hanterar ordrar och produkter.

Vi gör sökoptimering och kopplar ditt sortiment till din Facebook eller Instagram.

Internetannonsering

I dag finns många plattformar där man kan betala för att synas med sin hemsida.

Vanligast är Google, Instagram och Facebook.

Internetannonsering är en kostnadseffektiv metod som är lätta att budgetera och följa upp. Genom åren har vi sett att även en liten budget på några hundra kronor i månaden kan ge mycket bra resultat i form av besök och köp på en hemsida.

Är du nyfiken hur det fungerar och du vill veta mera så kontakta oss.

 

Sociala medier

Vill du skaffa en sida på Facebook till ditt företag eller kunna posta bilder på dina produkter på Instagram.

Vi kan skapa ditt företagskonto och utbilda dig i hur du arbetar med sociala medier på ett framgångsrikt sätt.

Vad många missar är att om du har en e-butik så kan du koppla ditt sortiment så att det visas automatiskt på Instagram och Facebook, och du kan tagga dina produkter direkt från dina inlägg.

Vi hjälpt många kunder att få trafik till sina hemsidor från Socialamedier och är du intresserad att höra mer, så kontakta oss för ett anspråkslöst möte.

Mobilanpassning av hemsida

Idag besöks de flesta hemsidor av en mobiltelefon eller surfplatta.

Trotts detta är faktiskt de flesta hemsidor anpassade för att upplevas på en datorskärm.

Har du en hemsida som inte ser bra ut på en mobiltelefon så går du misste om mycket besök till din hemsida.

Även Google har börjar att ranka sidor som inte är anpassade för en mobiltelefon lägre än de som är anpassade.

Är du osäker på om din hemsida är anpassad för mobil och surfplatta så kontakta oss så kan vi snabbt titta på din hemsida och se om den är mobilanpassad eller behöver justeras.